tandarts
Schooltv: Het Klokhuis Tandarts.
Dolores komt het allemaal te weten bij de tandartsopleiding. En ze mag zelfs helpen bij het boren en vullen van een gaatje. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.
Tandarts Spijkenisse Tandzorg Vogelenzang Tandarts in Spijkenisse.
Kroon brugwerk CEREC. Tandarts in Spijkenisse. Preventief Bekwaam Persoonlijk. Mijn idee van een goede tandarts, is één die een persoonlijke band kan leggen met zijn patiënt. en daarmee zorg persoonlijk houdt. Dit is een kernprincipe van ons team van specialisten.
Tandartspraktijk Reijnen: dé tandarts van Tilburg.
Komt u binnen bij Tandartspraktijk Reijnen. Tandartspraktijk Reijnen is een grote eerstelijns tandarts in Tilburg. Voor de behandelingen zijn vijf goed geoutilleerde behandelkamers beschikbaar. De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Zorgvlied te Tilburg, waar we samenwerken met vier huisartsen en een fysiotherapiepraktijk.
Tandartspraktijk Faunabuurt Tandarts Almere Buiten.
De juiste diagnose! De Periodieke Controle. Tandarts voor kinderen. Uw Kronen bruggen in Almere. Tandarts tot 18 jaar GRATIS. Fotos van de praktijk. Dora Pocsai CV. De juiste diagnose! De Periodieke Controle. Tandarts voor kinderen. Uw Kronen bruggen in Almere.
Van der Wal Tandartsen.
De geschiedenis van de praktijk. Een derde generatie familiepraktijk gevestigd aan de schotersingel in haarlem. Onze behandelingen en nazorg. Hoge kwaliteit met de juiste nazorg, lees meer over hoe wij hier mee omgaan. 2020 Tandartsenpraktijk van der Wal Alle rechten voorbehouden.
Tandarts Kamphuis Wezep.
Rondleiding door de praktijk. Tarieven en betalen. Specialist in mondgezondheid. Tandarts Kamphuis is uw tandarts in Wezep voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.
Home.
Druk op onderstaande button voor onze openingstijden en beschikbaarheid van onze tandartsen. Maak een afspraak. Wat zeggen onze patiënten? Ik ben uitermate vriendelijk en snel geholpen. zeer tevreden over de tandarts welke mij direct van de pijn afhielp. Alles werd goed uitgelegd en prijs is conform KNMT-richtlijnen. Kortom top praktijk. Ik ben al mijn hele leven bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik nu bij deze tandarts ben, ben ik helemaal niet bang meer. Geeft goede adviezen om mijn gebit gezond te houden en de tandarts zelf, maar ook de assistenten en de medewerkers bij de balie zijn zeer vriendelijk. Ze geven graag hulp, en werken heel goed. Neem contact op. Bezoek onze praktijk. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Telefoon: 31 010 273 35 71. Uw bericht is verzonden. Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw. Geef een correct Captcha-antwoord op. Neem contact op. Wij bieden u niet alleen uitstekend tandheelkundige zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service. 2021 Tandarts Schiedam.
Tandarts Zwolle Tandarts Mondhygiënist Noordereiland Zwolle Centrum.
Bel 038 421 91 77. Tandarts Mondhygiënisten Zwolle. Welkom bij Tandartsen Noordereiland in Zwolle. Tandartsen Noordereiland is een zeer moderne tandartspraktijk die gevestigd is in Zwolle, Overijssel. Het tandarts vak ontwikkelt zich erg snel, waardoor er ook steeds meer specialismen ontstaan.
Omroep Flevoland Nieuws Tandarts 70 weet niet van ophouden: Patiënten" gaan open als een bloem."
Hij laat de computer tegenwoordig een kroon maken. Dan hoeven de patiënten niet meer te happen. De onderscheiden medicus heeft nog wel een waarschuwing voor mensen die lang de tandarts mijden: De" tandarts is net als de doodgraver, je komt een keer aan de beurt."
PC2 Tandartsen Uw Tandarts in Eindhoven.
Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 7 werkdagen, daarnaast kunt u zelf aangeven door welke tandarts u behandeld wenst te worden. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op onze website. Inschrijven als nieuwe patiënt. PC Hooftlaan 2 3e etage. 5611 NV Eindhoven.
Tandartspraktijk Centrum Breda Uw tandarts in het centrum van Breda.
Tijdens de lockdown is tandartspraktijkcentrum geopend volgens de normale openingstijden, aangezien de tandarts en mondhygiëne zorgberoepen zijn en niet onder de contactberoepen vallen. De medewerkers van Tandarts Praktijk Centrum in Breda verwelkomen u. Tandartspraktijk Centrum is een grote groepspraktijk, waar vakkundigheid en klantvriendelijkheid voorop staan, een moderne praktijk, die volledig is afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg.

Contacteer ons